HOME
NHG HORECA GROUPT. +31 (0) 76 764 06 50
HOME
 
  •  
 
Ga naar
logo Top Support logo Top Events logo Van der Smissen Feest Service

NHG HORECA GROUP B.V.

NHG Horeca Group BV verzorgt sinds 1 december 2012 de totale catering en exploitatie in het gehele Rat Verlegh Stadion (NAC Breda). Dit zowel tijdens wedstrijddagen als daar omheen en zowel op het gebied van VIP-catering als Publiekscatering.  
 

Hoofdgebouw
Met 8 ruime banquetingzalen (waarvan 3 met uitzicht op het veld) en een totale capaciteit tot 2000 personen is het Rat Verlegh stadion in Breda naast de wedstrijden van NAC een perfecte locatie voor al uw feesten en partijen, grote evenementen en beurzen.
 
De ruimtes:

- De Cordial (tot 500 personen)

- ’t Veem (tot 1000 personen, ruimte op te delen in 3 zalen)
- Parel van het Zuiden (tot 120 personen)
- 1912 Lounge, Beatrix Lounge, Into Telecom Lounge (zicht op veld over gehele breedte en elk met een capaciteit tot 80 personen)

Publieksverkoop / Eventcatering
Naast de mogelijkheden in het Rat Verlegh Stadion hebben we ook een groot aanbod van Food & Beverage voor alle soorten festivals en evenementen. Samen met onze opdrachtgevers en partners zoeken we naar de optimale mix van aanbod, verkrijgbaarheid, service en omzetsnelheid, om de bezoekers van het evenement zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze mobiele verkoopwagens en paviljoens bieden een groot scala aan producten en mogelijkheden om zo een volledig evenement van onze service te kunnen voorzien.
                              
Samen met haar partners maakt NHG uw feest of event tot een ware belevenis die u niet snel meer zult vergeten. Uiteraard kan uw feest aangevuld worden met bijvoorbeeld een buffet of diner. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Dit kan telefonisch via +31(0)76 - 764 06 50 of per e-mail via info@nhgbreda.nl.
 

COPYRIGHT 2013