VIP Cateringwedstrijden.

Lunch of diner voor de wedstrijd
In samenwerking met Purple Catering verzorgen wij voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd een heerlijke lunch / heerlijk diner voor € 42,50 per persoon.

VIP Tafel
Een Vip tafel pakket bestaat uit een NAC VIP Tafel vanaf 10 personen vanaf een uur voor de wedstrijd tot een uur na de wedstrijd. Dit is inclusief een buffet vooraf, hapjes en drankjes.

Units / Skyboxen
Het Rat Verlegh Stadion telt in totaal 16 units, verdeeld over twee etages, die allemaal een eigen karakter herbergen. Bovendien zijn ze ingericht om een avondlang te vermaken. De luxe units geven toegang tot een eigen terras met 21 stoelen. Het zal u en uw gasten 18 thuiswedstrijden lang aan niets ontbreken.

FieldSeats
Ook kunt u een Avondje NAC op unieke wijze ervaren met de Fieldseats. U kunt met maximaal vijf personen plaatsnemen in een dug-out langs het veld en het spel van dichtbij ervaren! Ook dit pakket is inclusief lunch/diner.

Lounges
Naast de units beschikt het Rat Verlegh Stadion ook over vier unieke Lounges: 1912-Lounge, Beatrix-Lounge, Gold- en Silver Lounge.

Met hun all-inclusive concepten geniet u met uw relaties van een compleet Avondje NAC met Brabantse gastvrijheid. Vanaf de opening van het stadion, geniet u van een culinaire trip die pas na de wedstrijd eindigt met een ererondje van de NAC-spelers. Tussendoor geniet u van speciale gasten en sprekers en wordt u klaargestoomd voor uw eigen geel-zwarte ervaring. Als het clublied vanaf het bordes eenmaal heeft geklonken, ervaart u meteen hoe het is om een geweldig Avondje NAC van dichtbij mee te maken!

Arrangementen
Niet iedereen is in staat om zo maar even 18 thuiswedstrijden van NAC in de agenda onder te brengen. Daarbij kan het ook zijn dat u speciale wensen heeft voor uw gasten (bijv. klanten of medewerkers).Daarom bieden NHG en NAC u de ruimte om zoveel mogelijk van de wedstrijden te genieten aan de hand van (culinaire) arrangementen.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande aanbiedingen, neem dan contact op.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken